Minga

Werkwijze

Kennismakingsgesprek

De opstart van een begeleiding begint bij elk van de doelgroepen met een vrijblijvend intakegesprek. Tijdens dit moment nemen we je hulpvraag als vertrekpunt voor het gesprek. We bespreken dit uitgebreid vooraleer we de wederzijdse verwachtingen op elkaar aftoetsen. Vervolgens stellen we samen een passend coachingstraject op. Het intakegesprek verplicht u tot niets, het kan ook inhouden dat ik u doorverwijs naar een meer passende vorm van ondersteuning of begeleiding.

Coachingstraject

Na het intakegesprek starten we samen het coachingstraject op. De vorm en het verloop hiervan hangt in sterke mate af van de inhoud van de hulpvraag. Het traject wordt aangepast aan het tempo, de leefwereld en de methode die voor jou, je team of je club werkt. Iedereen is uniek dus ook de aanpak is altijd een beetje anders. 

Bij een individuele begeleiding van atleten, sporters en coaches werken we aan het creëren van een veilige en betrouwbare omgeving om vervolgens dieper in te zoomen op het begeleidingsplan. Sessies worden in overleg ingepland en duren ongeveer één uur.

Evaluatiegesprek

Tijdens het evaluatiegesprek wordt het groeiproces en de vooruitgang besproken en evalueren we het hele traject.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x