Minga

Succesverhalen

Lees de ervaringen van sporters die je voorgingen!

format_quote

Gunter is een coach die het beste uit een sporter kan halen. Hij heeft mij als speler beter gemaakt en mij altijd het vertrouwen gegeven. En als mens is hij een persoon waar iedereen graag mee wil samenwerken.

Jo

format_quote

Er zit in jou veel potentieel dat waar dan ook een meerwaarde is voor een team of een club. Fijn om je bezig te zien of te horen met zoveel belangrijke waarden in je denken en handelen. Misschien kruisen onze wegen nog eens, en dan zal het weerzien van harte zijn.

Karen

format_quote

Gunter kan van een groep spelers een hecht team maken. Hij is heel eerlijk tegenover zijn sporters en houdt ook rekening met hun mening. Hij bouwt een persoonlijke band met ze op. Hij is een heel warm en ambitieus persoon. En een doorzetter die nooit opgeeft en bescheiden blijft.

Daan

format_quote

De klik die ik voelde vanaf het eerste moment was bijzonder. Zijn allergrootste kwaliteit is voor mij de passie die hij uitstraalt en doorgeeft aan zijn sporters.

Jenthe

format_quote

Zijn ‘Game Model’ is opgesteld vanuit een superieure tactische intelligentie die hij perfect weet te vertalen naar concrete oefenvormen op het veld waarbij zijn spelers exact weten wat van hen verwacht wordt. Ik heb Gunter weten appreciëren voor zijn eerlijkheid en zijn directe communicatie. Hierdoor weet je precies wat zijn mening is en wat je aan elkaar hebt.

Dries

format_quote

Hij is een gerespecteerd coach voor wie je alles geeft. Het is met hem aan mijn zijde dat ik jongensdromen heb kunnen waarmaken.

Amir

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x