Minga

Personal Coaching

Het menselijk hart heeft geen grotere behoefte dan de behoefte aan liefde en begrip - aan een stem die gehoord, gerespecteerd en gewaardeerd wordt. We vertrekken vanuit een benadering die leert dat je eerst bij jezelf start voordat je daarbuiten succes kunt hebben, dat je eerst jezelf trouw moet zijn vooraleer je iemand iets anders belooft of je relaties met anderen kan gaan verbeteren.

Succes in het leven bestaat voor een groot deel uit doorzetten en veerkracht bepaalt hoe goed we een crisis doorstaan en of we erdoor zullen groeien. De maatstaf is dus de eigen ontwikkeling en vooruitgang.

Daarom is het zo belangrijk om tijdens je ontdekkingstocht je identiteit als vertrekpunt te nemen: wie ben ik, hoe zit mijn persoonlijkheid in elkaar en wat zijn mijn motieven, gedachten en patronen? Hoe kan ik hieruit leren om mezelf beter te begrijpen, om sterker in mijn kracht te staan in het leven?

Iedereen kan wel dat extra duwtje in de rug gebruiken om de volgende stap te kunnen zetten. In mindere periodes, maar zeker ook tijdens goede momenten. In beide gevallen krijg je waardevolle informatie ter beschikking waarmee je aan de slag kan. Door hierover te reflecteren kan je gerichte focus houden, nieuwe doelen uitschrijven of bestaande bijstellen.

 • Hoe zet je een actieplan op dat je concreet kan helpen in je ontwikkeling naar een hoger doel? 
 • Hoe neem je meer verantwoordelijkheid voor je groei en prestaties? En hoe kan je hier proactief mee aan de slag?
 • Hoe stretch je je comfortzone en waar liggen nieuwe mogelijkheden? 
 • Wat zijn jouw verschillende rollen in je leven en hoe krijg je alles op elkaar afgestemd? 
 • Waar en hoe stel jij de prioriteiten?
  We bekijken hoe je gedrag en keuzes elkaar be├»nvloeden en hoe we hierin verandering kunnen brengen. Wanneer het even tegenzit, is het cruciaal om veerkracht te ontwikkelen. 
 • Misschien heb je er moeite mee dat de controle uit je handen glipt? Of loop je wel eens vast door jezelf te veel druk op te leggen?
  Klikt het niet of juist teveel met je trainer waardoor het gewenste resultaat achterwege blijft? Beland je even op de reservebank en vind je het moeilijk om hiermee om te gaan? Of probeer je juist terug aansluiting te vinden na die vervelende blessure?
 • Vermoeidheid en onzekerheid sluipen in je lichaam en je vind het best moeilijk om zelf terug op het juiste pad terecht te komen? 
 • Merk je een gebrek aan zelfvertrouwen bij jezelf?
 • Keuzes maken vind je eerder lastig want de piekeraar in jezelf zaait overal twijfel? 

Tijd om je energieniveau terug op peil te brengen en weer het plezier en de voldoening te ervaren!

Het zijn slechts enkele aangrijpingspunten want uiteindelijk is ieder verhaal uniek. Daarom zal jouw hulpvraag altijd het vertrekpunt zijn. We zijn ervan overtuigd dat iedereen wel eens moment in zijn of haar leven heeft waarbij een vorm van coaching de zeilen weer in de juiste richting kan zetten.


keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x